La Perdua del Jo

La Perdua del Jo

Oli s/ tela – 40×40 

 La Perdua del Jo , representació , amb totes les limitacions , de la enfermetat de Alzahimer i les conseqüencies de aquesta , deixar de ser Jo , per ser ” un altre “.     Preu : Obra no disponible

2 pensaments sobre “La Perdua del Jo

  1. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this website. I am hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own site now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.